Plata se poate efectua ramburs la curier sau prin transfer bancar.

In urma situatiei generate de pandemie, ne confruntam cu o fluctuatie foarte mare a stocurilor. De aceea, pana la normalizarea situatiei, plata prin transfer bancar se poate face doar dupa ce veti primi confirmarea comenzii si odata cu aceasta factura fiscala, care contine informatiile de plata si costurile de transport (dupa caz). 

In situatia in care produsele comandate de dvs. nu sunt pe stoc, veti fi contactati telefonic pentru a va confirma produsele existente, pentru a va propune produse similare de la alte branduri care nu au fost inca prezentate in paginile magazinului si pentru a reconfirma comanda.

De asemenea, recomandam efectuarea platilor online, pentru a evita folosirea numerarului. Curierul care deserveste livrarile noastre, Sameday, a dezvoltat un sistem de livrare fara contact cu agentul de livrari, serviciul Livrare fara griji.

Comunicatul de mai jos este din partea Sameday:

In situatia in care doriti livrare cu un alt curier, respectiv Fan Curier, va rugam sa specificati in nota de subsol a comenzii, cu specificatia ca vor creste costurile de livrare cu cca 25%.