Stoc Epuizat

Amidon din tapioca, fara gluten, Erawan Marketing, 400 g

9,90 lei

Stoc epuizat

Descriere

Amidonul din tapioca reprezinta varianta ideala in dietele fata gluten.

  • Este un aditiv ideal pentru prepararea painii, in combinatie cu faina fara gluten
  • Poate fi utilizat si la deserturi si creme vegetale.

Doar cu cateva lingurite de amidon se pot ingrosa supele, sosurile sau budincile, dandu-le consistenta pe care o dorim. Aceasta se transforma dintr-o consistenta apoasa intr-una cremoasa, onctuoasa. Amidonul absoarbe apa in prezenta caldurii, temperatura fiind catalistul care stimuleaza ingrosarea preparatelor.

Cele mai utilizate tipuri de amidon sunt fie din cereale, fie din radacionoase, iata mai jos diferentele cele mai notabile:

  • Amidon din radacinoase – amidonul din tapioca, cartofi sau arorut. Ingroasa preparatele la temperaturi mai scazute decat amidonul din cereale. Sosurile ingrosate cu amidon din radacinoase este mai lucios si are o textura mai translucida iar la gust se simt catifelate. Mai mult, amidonul din radacinoase are un gust neutru, mai putin pronuntat in preparatul final, fiind ideal pentru dulciuri preucum budincile. Este ideal sa fie utilizate catre sfarsitul gatitului. Daca gatesti preparate care au nevoie de ingrosare la inceputul gatitului, alege amidonul din cereale.
  • Amidon din cereale – faina de grau si amidonul de porumb sunt doua dintre cele mai intalnite tipuri. Ambele se gelatinizeaza la temperaturi mai inalte decat amidonul din radacinoase. Cu toate acestea, odata temperatura potrivita atinsa, ingrosarea se produce rapid. Contin o cantitate insemnata de grasimi si proteine care pot face sosurile sa capate un aspect mat, opac.

Provenineta: Thailanda

Informații suplimentare

Greutate 0,4 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Amidon din tapioca, fara gluten, Erawan Marketing, 400 g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *