Descriere
Faina din porumb alb este consacrata in America Centrala si de Sud pentru prepararea specialitatilor specifice zonei: tortilia, tamales, hallaca, arepas (un sortiment de chifle pentru sandwich) si diverse prajituri. Porumbul alb este un soi mai dulce decat porumbul galben, cultivat in Mexic, America Centrala si de Sud.
De asemenea, din acest tip de faina (impreuna cu ou, sirop de porumb si ingrediente pentru aroma), se obtin boilles-uri excelente pentru pescuitul la crap, fiind un ingredient foarte des utilizat in competitii.
Brandul P.A.N, din Venezuela, este cel care a lansat acest produs la nivel de mass market in anii ’60. Astazi este cel mai mare si cunoscut producator de Masa Harina, cu capacitati de productie in SUA, Europa si America Latina. Reteta de productie este neschimbata de 60 de ani. Unul dintre atu-urile produsului ramane in continuare puritatea fainii de porumb, in care nu se utilizeaza aditivi si conservanti.
Provenienta: Olanda
Recenzii
Nu există recenzii până acum.