Descriere
Numele pachetelelor de primavara provine din aperitivele servite de Sarbatoarea Primaverii sau a Anului Nou Chinezesc, unde se ofera la masa in debut rulouri umplute cu carne si / sau legume, invelite in aluat din faina de grau sau orez. Peste timp si veacuri, acest snack s-a raspandit in lumea occidentala si nu numai, fiind un aperitiv apreciat si binevenit la orice masa, insotit de sos dulce-iute.
Preparare:
– prajiti in ulei: se incinge uleiul la 180°C, se prajesc pachetelele (congelate) pana devin aurii, se scot pe un prosop de hartie absorbant
– la cuptor: se incinge cuptorul la 200°C, se dau pachetelele la cuptor (congelate) pe o foaie de hartie de copt. Se lasa la copt 20-25 min, se intorc o singura data la jumatatea intervalului de coacere.
Continut: aluat din faina de grau, varza, morcovi, ciuperci, fasole mung, taietei din fasole mung, ceapa, ghimbir, usturoi, sare, glutamat de sodiu (E621), ulei de palmier, proteina din soia.
Alergeni: gluten, soia
Produsele sunt depozitate si pastrate in lazi frigorifice la temperatura de -18°C.
Acest produs se livreaza numai in Bucuresti si jud. Ilfov, de catre echipa iWok, in ambalaj special termoizolant.
Catalina (proprietar verificat) –
Foarte gustoase! o sa mai comand cand vor veni in stoc.