Sos indonezian Bami Goreng, 100 g

Cod produs: 1490

Be the first to review this product

Stoc epuizat

In indoneziana, „bami” inseamna „taitei”, iar „goreng” inseamna „prajit”. Este una dintre retetele clasice indoneziene, foarte populara atat in Asia cat si bucataria occidentala.  Se prepara cu carne de pui, sau cu creveti sau carne de porc. Sosul Bami Goreng, bogat in condimente si ierburi aromatice specific indoneziene, confera acestui preparat un gust distinct si deosebit de expresiv.

Mod de preparare: se hidrateaza taieteii din orez pentru 5 minute (sau conform instructiunilor de pe ambalaj), se scurg si se prajesc in wok, strir-fry, cca 5 minute, pana devin crocanti, se scot pe o farfurie. Se prajeste carnea taiata in bucati mici stir-fry, se adauga sos-pasta Bami Goreng, se amesteca cu carnea si se adauga supa calda de pui sau apa (1/2 de cana sau mai multa, in functie de cantitatea gatita). Se adauga taietii, se lasa wok-ul pe foc mare 2-3 minute pana se absoarbe lichidul. In farfurii se presara ceapa verde.

Ingrediente: usturoi, ceapa, ierburi si condimente, zahar, melasa.

Continutul unui plic asigura prepararea a cca 500-600 g de sos, in functie de consistenta dorita.

Dupa ce a fost deschis, plicul se pastreaza in frigider daca nu a fost consumat integral.

Contine aditivi si conservanti alimentari. Alergeni: grau, soia

Informații suplimentare

Recenzii

There are no reviews yet.

Adauga prima recenzie “Sos indonezian Bami Goreng, 100 g”

Produsele de pe site sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. Exista posibilitatea sa apara erori in descrierile produselor, independent de vointa noastra, dar corectam aceste date in mod constant. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.