Supa Soto (cunoscuta in Indonezia si ca sroto, tauto sau coto) este o supa traditionala indoneziana, care are la baza carne si legume. Este considerata a fi una mancarurile nationale ale Indoneziei si este prezenta in majoritatea restaurantelor, de la cele de lux pana la tonetele stradale.
Este o supa aromata, condimentata cu un amestec de condimente si ierburi traditionale indoneziene. Continutul unui plic este suficient pentru prepararea a 1,5 l de supa. Se adauga in supa dupa ce au fiert legumele si carnea, se mai fierbe inca 10-15 minute.
Ingrediente: ceapa, usturoi, pulpa de nuca de cocos, ghimbir, alune, ierburi și mirodenii indoneziene, făină de grâu, făină de porumb, pasta de creveți.
Dupa ce a fost deschis, plicul se pastreaza in frigider daca nu a fost consumat integral.
Contine aditivi si conservanti alimentari. Alergeni: făină de grâu, alune, creveți.
Recenzii
There are no reviews yet.