Feature

Ulei de cocos pur 100% KTC 500 ml

Cod produs: 1157

Be the first to review this product

Cantitate

29,90 lei

Uleiul de cocos este considerat, pentru proprietățile lui, un superaliment și peste 1500 de studii publicate până în prezent dovedesc că este unul dintre cele mai sănătoase alimente naturale care există în lume în momentul de față. Uleiul de cocos este utilizat aliment,dar  și ca produs dermatocosmetic sau pentru îngrijirea părului.

  • Datorita formei sale solide si tartinabile, uleiul de cocos poate inlocui cu succes margarina sau untul.
  • La prajit. Spre deosebire de alte uleiuri, uleiul de cocos nu devine toxic cand este supus unor temperaturi ridicate si nu se rancezeste.
  • Este ideal pentru prajituri, placinte, torturi, deserturi. La temperaturi de aproximativ 26°C este lichid si se poate adauga in dressing-uri si sosuri pentru salate
  • In cosmetica: 
  • Se recomanda pentru parul deteriorat si cu varfuri despicate.
  • Printre altele, se foloseste pentru parul tern si fragil, precum si impotriva senzatiilor de mancarime de pe scalp sau corp.
  • Pentru corp
  • Poate fi folosit ca si crema hidratanta pentru toata suprafata corpului
  • Ideal dupa epilare sau dupa ras
  • Pentru par:
  • Poate fi folosit ca masca sau ser pentru par. Se maseaza scalpul cu ulei de cocos, se lasa sa actioneze timp de 30 de minute, apoi se spala cu un sampon bland
  • Pentru fata:
  • Se poate folosi ca demachiant. Aplicati o cantitate mica de ulei pe o discheta demachianta pentru a demachia ochii si tenul in mod natural. Dupa demachiere, stergeti fata cu un servetel, pentru a inlatura surplusul de ulei.

Informații suplimentare

Marca

Top