1. Introducere 

iWok.ro  este operat de catre SC Asia Market SRL, numar de inmatriculare RC J40/5498/2000, CUI RO13104283, cod CAEN principal 4791 (Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet), cu sediul in Bucuresti, Sos Dobroesti  nr 25P, sector 2, IBAN: RO31BREL0002001355790100,  Libra Internet Bank , telefon 0770 773115, email office [@] iwok.ro.

SC Asia Market SRL este inregistrata la ANAF in scopuri TVA din data de 13.06.2000, conform Certificatului de Inregistrare in Scopuri TVA Seria B, nr. 1759337, emis de ANAF , DGFP Bucuresti.

IWOK® este marca inregistrata la OSIM, in urma cererii aprobate, M201802017.

Comandarea de produse de pe www.iwok.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. SC Asia Market SRL isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de mai jos fara notificare prealabila. In cazul comenzilor facute sub acceptarea vechilor conditii si termeni, se va onora comanda cu aplicarea acestora din urma. www.iwok.ro isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului si de a schimba compania de hosting fara o alta notificare.

  1. Securitatea si Confidentialitatea datelor personale  (GDPR)

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de firma noastra numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc.  iWok.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale.iWok.ro se angajeaza sa nu furnizeze adresa dumneavoastra de email unor terti. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. Detaiile referitoare la confidentialitatea datelor se regasesc pe pagina GDPR.

  1. Parteneri 

iWok.ro are contracte de revanzare (re-seller) cu importatorii unici sau cu cei mai mari importatori ai marcilor prezente in magazinul online. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

  1. Garantii 

iWok.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv firma noastra isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu mai este disponibil in oferta curenta a importatorului. iWok.ro nu raspunde de eventualele defectiuni sau alte neajunsuri ale produselor cumparate de pe acest site. Toate produsele au la baza certificate de conformitate oferite de furnizor. Valoarea maxima a obligatiilor firmei noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de noi de la acest client.

         5. Politica de retur produse alimentare

Conform legislatiei in vigoare (ord. 34/2014 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateralO data produsele primite acestea nu mai pot fi returnate.

     6. Dreptul de a renunţa la contract si returnarea produselor NEALIMENTARE
Cu privire la dreptul de a renunta la contract si la returnarea produselor a cumparatorului , acesta beneficiaza de prevederile OUG 34/2014 “ Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin folosirea oricarui serviciu de transport preferat de client. Adresa la care se va face returnarea comenzii este Sos. Dobroesti 25P, sector 2, Bucuresti.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare asupra modalitatii de returnare a produselor, ne puteti suna la 0770 773 115 sau scrieti la office[@]iwok.ro

Produsele pot fi schimbate sau inlocuite, iar daca optati pentru rambursul contravalorii produsului si sa renuntati la comanda, suma va fi returnata in maximum 30 de zile de la momentul in care ne-ati informat asupra deciziei dumneavoastra. Vom face tot posibilul ca suma sa va fie returnata cat mai curand.

7.Promotii si concursuri 

iWok.ro isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau prin newsletter. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre firma noastra in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. iWok.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe in orice moment fara nici o notificare prealabila.

8. Greseli de tiparire 

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, iWok.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

9. Taxe

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare. Firma noastra nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice nelamurire va puteti adresa imediat la office@iwok.ro.

10.Dispute si conflicte 

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre iWok.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.