Livrare prin curier rapid cu Cargus

Tarife livrare 
– Colet in limita a 3 kg:  taxa livrare 20 RON (tva inclus) . Coletele care depasesc 3 kg, se taxeaza cu 1,5 lei / kg, TVA inclus. Pentru accesoriile de bucatarie cu greutate mica dar volum mare – wok, cos de bambus – se aplica dupa caz 1-3 kilograme volumetrice, taxate cu 1,5 lei / kg, TVA inclus.

– Comenzi de minimum 400 RON : livrarea este gratuita, in limita a 5 kg. Coletele care depasesc 5 kg fizic sau volumetric, se taxeaza cu 1,5 lei / kg, TVA inclus.

– In cazul comenzilor care depasesc 500 lei sau 5 kg, metoda de plata acceptata este cu cardul online sau prin tranfer bancar. Se pot face si plati partiale, de minimum 25% din valoarea comenzii.

Program livrari: luni – vineri.

Termenul  de expediere al comenzilor este cuprins intre 1 si 3 zile lucratoare de la momentul confirmarii.

In cazul in care comanda contine mai multe produse (mai mult de 10), acestea pot fi livrate in mai multe colete.

In general, comenzile primite pana in ora 11:00 sunt expediate in aceeasi zi (luni -vineri).

Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24-72 ore de la preluarea coletelor, in functie de localitatea de destinatie.

In urmatoarele situatii timpul de livrare poate creste: 

  • Conditii meteorologice deosebite (polei, ceata, viscol, inzapeziri, ploi abundente, inundatii, cod galben, cod rosu.
  • Volum mare de comenzi raportat la capacitatea logistica existenta, datorat unor situatii atipice: trimiteri in perioadele aglomerate ale anului, respectiv: Craciun, Revelion, Paste, 1 si 8 Martie, evenimente comerciale de tip Black Friday etc.

Comanda minima este de 100 RON, fara a include transportul.

Pentru orice informatii sunati la 0770 773 115 (luni-vineri / 9:00-19:00), pentru a va informa despre situatia coletului.