Livrare prin curier rapid cu Urgent Cargus

Tarife livrare in localitati din afara Bucurestiului:
– Colet in limita a 3 kg:  taxa livrare 19,90 RON (tva inclus) . Coletele care depasesc 3 kg, se taxeaza cu 1,1 lei / kg, TVA inclus.

– Comenzi de minimum 300 RON : livrarea este gratuita, in limita a 3 kg. Coletele care depasesc 3 kg, se taxeaza cu 1,1 lei / kg, TVA inclus. La reducerea costurilor de livrare, nu se iau in calcul  kilometri suplimentari.

–  Kilometri suplimentari: coletele fara taxa de kilometri suplimentari se livreaza numai in aria de acoperire a firmei de curierat, in localitatile pentru care curierul nu percepe taxe de km suplimentari. In cazul expediţiilor efectuate în alte oraşe decât cele cuprinse în lista oraşelor în care curierii nu au colaboratori, se percepe o taxa de  0,95 lei / km, TVA inclus. Lista locatiilor  o puteti consulta la acest link: LOCATII URGENT CARGUS,

Plata taxei de transport se face direct la curier

Tarife livrare in Bucuresti:

–  Colet in limita a 3 kg: taxa de livrare 19,90 RON (tva inclus). Coletele care depasesc 3 kg, se taxeaza cu 1,1 lei / kg, TVA inclus.
– Plata taxei de transport se face direct la curier

Alte detalii

In general, comenzile primite pana in ora 13:00 sunt expediate in aceeasi zi (luni -vineri).

Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24-72 ore de la preluarea coletelor, in functie de localitatea de destinatie.

In urmatoarele situatii timpul de livrare poate creste: 

  • Conditii meteorologice deosebite (polei, ceata, viscol, inzapeziri, ploi abundente, inundatii, cod galben, cod rosu.
  • Volum mare de comenzi raportat la capacitatea logistica existenta, datorat unor situatii atipice (trimiteri in perioadele aglomerate ale anului, respectiv: Craciun, Revelion, Paste, 1 si 8 Martie, evenimente comerciale de tip Black Friday etc.)

Comanda minima este de 60 RON, fara a include transportul.

Pentru orice informatii sunati la 0771 127 085 (luni-vineri / 9:00-19:00), pentru a va informa despre situatia coletului.