Livrare prin curier rapid, cu Fan Courier sau NemoExpress 

Tarife livrare in localitati din afara Bucurestiului:
– Colet in limita a 2 kg:  taxa livrare 19,90 RON (tva inclus) . Coletele care depasesc 2 kg, se taxeaza cu 1,6 lei / kg, TVA inclus.

– Comenzi de minimum 300 RON : livrarea este gratuita, in limita a 3 kg. Coletele care depasesc 3 kg, se taxeaza cu 1,6 lei / kg, TVA inclus. In reducerea costurilor de livrare nu se iau in calcul eventualii kilometri suplimentari.

–  Kilometri suplimentari: coletele fara taxa de kilometri suplimentari se livreaza numai in aria de acoperire a firmei de curierat, in localitatile pentru care curierul nu percepe taxe de km suplimentari. In cazul expediţiilor efectuate în alte oraşe decât cele cuprinse în lista oraşelor în care Fan Curier si NemoExpress nu au colaboratori, se percepe o taxa de  0,95 lei / km, TVA inclus. Lista locatiilor  o puteti consulta la acest link: LOCATII FAN COURIER ; LOCATII NEMO EXPRESS

Plata taxei de transport se face direct la curier

Tarife livrare in Bucuresti:

–  Colet in limita a 2 kg: taxa de livrare 15,60 RON (tva inclus). Coletele care depasesc 2 kg, se taxeaza cu 1,6 lei / kg, TVA inclus.
– Plata taxei de transport se face direct la curier

Livrare in Bucuresti cu echipa iWok:

  • In limita capacitatii de transport, livram in Bucuresti cu logistica proprie. Inainte de a plasa comanda verificati disponibilitatea la numarul de telefon 0771127085 sau la office[@]iwok.ro
  • tarif: 10 lei (tva inclus) pentru comenzi de minimum 70 lei, gratuit pentru comenzi de minimum 250 lei. Livrarea este disponibila si pentru zilele de sambata si duminica

Alte detalii

In general, comenzile primite pana in ora 13:00 sunt expediate in aceeasi zi (luni -sambata).

Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24-72 ore de la preluarea coletelor, in functie de localitatea de destinatie.

In urmatoarele situatii timpul de livrare poate creste: 

  • Conditii meteorologice deosebite (polei, ceata, viscol, inzapeziri, ploi abundente, inundatii, cod galben, cod rosu.
  • Volum mare de comenzi raportat la capacitatea logistica existenta, datorat unor situatii atipice (trimiteri in perioadele aglomerate ale anului, respectiv: Craciun, Revelion, Paste, 1 si 8 Martie, evenimente comerciale de tip Black Friday etc.)

Comanda minima este de 70 RON, fara a include transportul.

Pentru orice informatii sunati la 0771 127 085 (luni-vineri / 9:00-19:00), pentru a va informa despre situatia coletului.

Taxa de transport include TVA . Clientul va achita ramburs valoarea facturii (produse + transport).