iWok.ro  va pune la dispozitie urmatoarele variante de livrare a produselor:

Livrare prin curier rapid – Nemo Expres

Tarife:
– Comenzi peste 70 RON – taxa livrare 19 RON (tva inclus) in limita a 3 kilograme. Ceea ce depaseste 3 kg, se taxeaza cu 1 leu / kg

– Comenzi de minimum 300 RON – livrarea este gratuita

Fara taxa de kg suplimentare, se livreaza numai in aria de acoperire Nemo Expres, in localitatile pentru care Nemo Expres nu percepe taxe de km suplimentari.

Livrare in Bucuresti de catre personalul iWok: 

  • In limita capacitatii de transport livram in Bucuresti cu logistica proprie. Inainte de a plasa comanda verificati disponibilitatea la numarul de telefon 0771127085 sau la office[@]iwok.ro
  • tarif: 10 lei (tva inclus) pentru comenzi de minimum 70 lei, gratuit pentru comenzi de minimum 250 lei. Livrarea este disponibila si pentru zilele de sambata si duminica

Alte detalii

In general, comenzile primite pana in ora 14:00 sunt expediate in aceeasi zi (luni – vineri), daca toate produsele sunt in stoc. Comenzile se expediaza sambata si duminica in Bucuresti, doar cu personalul iWok.

Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24-72 ore de la preluarea coletelor, in functie de localitatea de destinatie. Pentru a incerca livrare sambata solicitati acest lucru in comanda.

Nu va bazati pe livrare a doua zi de la expediere, firmele de curierat nu garanteaza acest lucru! In urmatoarele situatii timpul de livrare poate creste: 

  • Conditii meteorologice deosebite (polei, ceata, viscol, inzapeziri, ploi abundente, inundatii, cod galben, cod rosu
  • Volum mare de comenzi raportat la capacitatea logistica existenta, datorat unor situatii atipice (trimiteri in perioadele aglomerate ale anului, respectiv: Craciun, Revelion, Paste, 1 si 8 Martie, evenimente comerciale de tip Black Friday etc.)

Comanda minima este de 70 RON, fara a include transportul.

Pentru orice probleme sunati la 0771 127 085 (luni-vineri / 9:00-19:00), pentru a va infirma despre situatia coletului.

Taxa de transport include TVA si va fi inclusa in factura. Clientul va achita ramburs valoarea facturii (produse + transport).

Toate preturile contin TVA.