Descriere
Ssamjang se obtine din amestecul dintre pasta de chili Gochujang si pasta de soia Doenjang, in care se adauga ulei si seminte de susan, usturoi, ceapa, alte condimente specifice.
Ssamjang este o pastă picantă, folosită în bucătăria coreeană pentru a condimenta preparatele învelite în frunze de tip wrap (perilla sau susan sălbatic, salată, varză etc.). Asezoneaza carnea friptă pe grătar, prăjită, preparatele stir-fry, se consuma de asemenea ca dip.
Ingrediente: pasta de soia (boabe de soia, faina de grau, apa, sare, orz, apa), glucoza, sirop de porumb, condimente (pudra de ardei iute, usturoi, ceapa) ulei de usturoi, seminte prajite de susan, ghimbir, alcool, apa. Contine conservanti alimentari.
NU CONTINE GLUTAMAT DE SODIU.
Alergeni: susan, soia, gluten
Provenienta: Coreea de Sud
Recenzii
Nu există recenzii până acum.