Stoc Epuizat

Ginseng coreean rosu, de 6 ani, infuzat in apa purificata, 2400 ml, premium, Geumhong

349,90 lei

Stoc epuizat

Descriere

Extract de gingseng ROSU infuzat in apa purificata. Doza recomandata este de un plic de extract zilnic.
Contine 30 de doze a 80 ml.

Toate produsele GEUMHONG sunt certificate de către guvernul din Coreea de Sud si se bucură de un nivel ridicat de încredere în Coreea.

Produsele GEUMHONG sunt supuse CONTROLULUI DE CALITATE STRICT al Institutului Internațional Ginseng  și sunt reglementate de autoritatile provinciei Geumsan.

Ginsengul crescut în regiunea Geumsan are cel mai mare nivel de SAPONINE (conținut de ginsenozidă) in randul ginsengului coreean. Clima și solul determină calitatea ginsengului, iar  regiunea Geumsan se mandreste cu mediul optim pentru creșterea ginsengului de cea mai inaltă calitate din lume.

Premiat cu GMP (Good Manufacturing Practice) de către FDA coreeană.

Radacina de ginseng consumata in mod regulat contribuie la sporirea randamentului fizic si mental, intareste memoria, fortifica sistemul nervos central si periferic, celulele nervoase, combate stresul, dezvolta imunitatea organismului, stimuland activitatea factorilor de imunitate, facilitează circulatia sangelui si insanatoseste sangele, actioneaza pentru intarirea si insanatosirea aparatului cardiovascular. Ginseng este planta cu cel mai puternic efect de reintinerire. Cercertari recent efectuate afirma ca ginsengul este un bun agent impotriva cancerului, precum si antioxidant, de combatere a fenomenelor de imbatranire.

Renumita pentru proprietatile sale de afrodisiac (actioneaza asupra glandelor corticosuprarenale), radacina de ginseng a fost folosita mii de ani de catre chinezi si coreeni, care reuseau sa procreeze si la varste de 60 – 70 de ani. Ginseng este la fel de eficient pentru ambele sexe.

Pe langa acestea, contribuie din plin la randamentul mental, fiind foarte bun pentru stimularea memoriei si folosit  cu mult succes de toate persoanele ce au nevoie de sustinere in perioadele de efort intelectual.

Ginseng nu are contraindicatii  sau efecte negative. Cu toate acestea, ginsengul nu este recomandat celor care sufera de hipertensiune, femeilor insarcinate si celor care iau medicamente antiinflamatoare si convulsive. Dozele prea mari, supradozele cu ginseng, pot provoca hipoglicemie, insomnie, diaree. Administrarea nu determina niciodata dependenta.

Produs in Coreea de Sud

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ginseng coreean rosu, de 6 ani, infuzat in apa purificata, 2400 ml, premium, Geumhong”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *