Descriere
Orezul basmati cu semnatura Tilda este considerat unul dintre cele mai bune sortimente de orez din lume si printre cele mai bine vandute. Se diferentiaza in primul rand prin mediul in care acest orez este cultivat, la poalele muntilor Himalaya, departe de orice forma de poluare.
Orezul are o aroma unica, inegalabila si o textura pufoasa, iar puritatea boabelor este testata si certificata in laboratoare.
Modalitate de preparare:
– o cana de orez (200g) se spala si se lasa la hidratat in apa rece 20 de minute
– se clateste, se scurge, apoi se pune intr-un vas cu 2 cani (sau 2 masuri) de apa rece
– se aduce la clocot, se acopera vasul si se lasa focul la minim, 10-12 minute, in functie de textura dorita, mai al dente sau mai moale
– se ia vasul de pe foc si se lasa acoperit cca 5 minute.
– se aeriseste orezul cu o furculita si se serveste
Procesat si ambalat in Marea Britanie
Recenzii
Nu există recenzii până acum.