Descriere
Buldak este un fel de mâncare coreeană, care se traduce literal prin „pui fiert” sau „pui picant”. Este cunoscut pentru nivelul său ridicat de picant, adesea preparat cu sos de ardei iute gochujang și alte condimente. Buldak este adesea servit cu paste, orez sau ca topping pentru diverse preparate. Există și variante de buldak care includ brânză topită, ceea ce adaugă un contrast cremos la picantul intens al preparatului.
Ingrediente:
Tăieței (75,8%): FAINA DE GRAU (42%), amidon de TAPIOCA (18%),ulei de palmier (13%),GLUTEN DIN GRAU,sare, ulei de SOIA,regulator de aciditate [carbonat de potasiu (E501), carbonat de sodiu (E500), fosfat de sodiu dibazic (E339), polifosfat de sodiu (E452), pirofosfat de sodiu (E450), acid citric (E330)], praf de ceapa, agent de ingrosare guma guar (E412), apa, emulgator lecitina (E322), ceai verde ulei aromat, colorant[riboflavină (E101).
Supă (23,3%): apă, pudră de aromă artificială de pui, zahăr alb, sos de SOIA,pudră de ardei roșu, ulei de SOIA, pudră de ceapă, pudră de usturoi, sare, amidon de TAPIOCA, pudră de extract de drojdie, pudră de piper negru, pudră de curry. Fulgi (0,3%): SUSAN prăjit.
Produs in Koreea
Recenzii
Nu există recenzii până acum.