Descriere
Sosul este caracteristic bucatariei cantoneze si este dedicat preparatelor din carne de porc: file si coaste, ingrediente foarte populare in zona Cantonului .
Recomandari de utilizare (4 portii):
Ingrediente: 150 g file sau coaste, taiate in bucati, 1/2 de ardei rosu taiat cuburi mici, 2 felii de ananas din conserva taiat cuburi, 1 lingura de amidon de porumb, 1 ou, sare, 1 lingura de zahar, 1 plic de sos instant.
- se amesteca carnea cu oul batut, sare si zahar
- se trece prin amidon si se prajeste in baie de ulei 4-5 minute, pana devine crusta aurie
- se soteaza ardeiul si ananasul intr-o lingura de ulei, se adauga continutul plicului, se aduce la clocot, se adauga carnea si se amesteca bine. Se orneza cu frunze de ceapa verde.
Sosul se poate utiliza si cu fructe de mare, peste sau pui. Se consuma imediat dupa deschiderea plicului.
Continut: apa, zahar, sare, sirop de glucoza, suc de anannas, paste de tomate, amidon modificat, condimente, aditivi si conservanti alimentari.
Alergeni: gluten, soia
Recenzii
Nu există recenzii până acum.