Descriere
Puiul (sau porc) Kung Pao este unul dintre cele mai populare preparate ale bucatariei provinciale chinezesti.
Recomandari de utilizare pentru 2 portii:
Ingrediente: 350 g pui sau porc taiate in bucati mici, 1 ardei gras verde si unul rosu taiati cuburi, 35 g de alune prajite, 1 ceapa taiata marunt, 1 plic de sos instant Kung Pao, 1 lingura de sos de soia, apa, ulei pentru prajit
- se marineaza carnea cu 1 lingura de sos Kung Pao si 1 lingura de sos de soia pentru 20 de minute
- se prajeste carnea stir-fry cca 3 minute, se adauga continutul plicului, legumele, apa, se continua gatirea inca 10 minute
- inainte de servire se adauga alunele
Sosul contine: ardei iute sarat, zahar, sos de soia fermentat, usturoi, orez, otet de orez, pasta de susan, amidon, otet, aditivi si conservanti alimentari.
Alergeni: gluten, soia
Recenzii
Nu există recenzii până acum.