Descriere

Puiul (sau porc)  Kung Pao este unul dintre cele mai populare preparate ale bucatariei provinciale chinezesti.

Recomandari de utilizare pentru 2 portii:

Ingrediente: 350 g pui sau porc taiate in bucati mici, 1 ardei gras verde si unul rosu taiati cuburi, 35 g de alune prajite, 1 ceapa taiata marunt, 1 plic de sos instant Kung Pao, 1 lingura de sos de soia, apa, ulei pentru prajit

  • se marineaza carnea cu 1 lingura de sos Kung Pao si 1 lingura de sos de soia pentru 20 de minute
  • se prajeste carnea stir-fry cca 3 minute, se adauga continutul plicului, legumele, apa, se continua gatirea inca 10 minute
  • inainte de servire se adauga alunele

Sosul contine: ardei iute sarat, zahar, sos de soia  fermentat, usturoi, orez, otet de orez, pasta de susan, amidon, otet, aditivi si conservanti alimentari.

Alergeni: gluten, soia

 

 

Informații suplimentare

Greutate 0,06 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sos instant pentru pui Kung Pao, 60 g LKK”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *