În Stoc

Otet din orez pentru coltunasi chinezesti (dumplings) Heng Shun 500 ml

23,90 lei

SKU: 1111 Categorie:

Descriere

Folosit de cca. 3.000 ani în China, se obţine prin fermentarea orezului cu drojdie şi prin adaosul de bacterii speciale. Există oţet de orez negru – cu gust puternic, uşor afumat, roşu – dulce şi înţepător sau alb – asemănător oţetului obişnuit, dar cu o aromă mai blândă şi delicată. Este considerat un digestiv şi deşi este ingredientul cheie în prepararea orezului pentru sushi, îl poţi folosi şi ca dressing pentru salate, legume trase la tigaie, preparate cu carne (pui, porc, vită, peşte) dulce-acrişoară sau chiar dressing-uri pentru salate de fructe (având o aromă blândă, nu lasă în urmă un gust sărat).

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Marca