În Stoc

Pasta de soia traditionala pentru supa miso, Shih-Chuan, premium, 500 g

39,90 lei

Descriere

Pasta de soia Shih-Chuan este obtinuta din fermentarea orezului si a boabelor de soia. Acest sortiment este considerat ca fiind mixul traditioanal, original al pastei miso.

Pasta de soia este considerata a fi una dintre sosurile esentiale ale bucatariei asiatice autentice.
Este o pasta din boabe de soia fermentate, nu contine nici un aditiv artificial,  contine cantitati sanatoase de vitamine esentiale, cum ar fi vitamina C si vitamina B12. Despre pasta de soia se spune ca este benefica pentru longevitate si in prevenirea bolilor vasculare.
Pasta de soia in mancaruri absoarbe mirosul de carne, in special carne de porc.
Poate fi consumata cruda, ca un condiment, alaturi de legume, dar cel mai adesea este amestecata cu usturoi, ulei brun de susan si cu pasta de ardei iute.

Pasta de soia este o componenta a supelor (la japonezi celebra Miso) si a sosurilor iar la coreeni cel mai celebru preparat fiind “doenjang jjigae”, un fel de tocana care include tofu, legume (ardei, dovlecei, ceapa, ciuperci) si uneori, carne rosie sau scoici.

Se foloseste o lingurita de Miso la o cana de lichid. Diluati pasta in putina supa sau sos si adaugati in mancare spre sfarsitul prepararii. Evitati fierberea prelungita pentru a pastra proprietatile enzimatice ale acestei paste.

O reteta simpla de supa miso gasiti pe blogul culinar www.dorianradu.ro

NU contine monoglutamat de sodiu!
Ingrediente: boabe de soia 43%, orez 43%, sare, apa

Alergeni: soia

Tara de origine: Taiwan

Informații suplimentare

Greutate 0,5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pasta de soia traditionala pentru supa miso, Shih-Chuan, premium, 500 g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *