Descriere
Curcuma sau turmericul face parte din aceeasi familie cu ghimbirul. Este ingredient de bază al tuturor curry-urilor, turmericul este folosit în mod special în bucătăria vegetariană indiană, dar şi în bucătăriile asiatice, fiind adesea utilizat în prepararea orezului, pentru a-i da o apetisantă culoare galbenă si o aroma unica. Calităţile aromatice îşi spun cuvântul în prepararea sosului Worcestershire şi a celebrului aperitiv din vegetale, Piccalilli. Este un ingredient de baza in majoritatea preparatelor indiene dar si in cele chinezesti sau indochineze.
Compatibil cu: ienibahar, chimen, cardamom, scorțișoară, suișoare, soriandru, fenicul, usturoi, ghimbir, schinduf, lemongrass, muștar, negrilică, mirt lamaios, boia, pătrunjel, tamarind, mentă, frunze de lime.
O lingura de radacina de curcuma rasa este echivalentul a unei lingurite de curcuma pudra.
Produsele sunt depozitate si pastrate in lazi frigorifice la temperatura de -18°C. Se recomanda pastrarea la aceeasi temepratura, de -18°C. Dupa decongelare nu se mai recongeleaza.
Acest produs se livreaza numai in Bucuresti si jud. Ilfov, de catre echipa iWok, in ambalaj special termoizolant.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.