Descriere

Scoicile Hokkigai, cunoscute in SUA si Canada sub numele de Arctic Surf Clam, cresc in apele reci si curate din Atlanticul de Nord, din zona Cercului Polar. Sunt considerate o mare delicatesa in bucataria japoneza dar si in cea occidentala. Carnea are o textura frageda, usor crocanta, iar gustul este unic, poate fi asemanat putin cu cel al  scoicilor Saint Jacques, dar si cu cel de stridii, aromat, usor sarat.

In Japonia constituie un ingredient de nelipsit in galeria sushi -sashimi, iar in cea occidentala sunt servite in multe restaurante de lux, fie in stare cruda stropite cu lamaie, sau trase usor prin unt cu ierburi aromatice.

Inainte de a fi consumate, carnea de scoica se dezgheata in frigider, dureaza cca 3-4 ore, avand inglobata in textura carnii apa sarata. Daca se servesc in stare cruda, se aseaza pe un pat de gheata si se servesc imediat.

Pachetul contine numai carne de scoica, fara cochilii. Scoicile au fost recoltate in conditii speciale si congelate individual, bucata cu bucata, in recipiente speciale.  Produsul este 100% natural.
Provenienta: Canada

Produsele sunt depozitate si pastrate  in lazi frigorifice la temperatura de -18°C. Se recomanda pastrarea la aceeasi temepratura, de -18°C. Dupa decongelare nu se mai recongeleaza.
Acest produs se livreaza numai in Bucuresti si jud. Ilfov, de catre echipa iWok, in ambalaj special termoizolant.

 

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scoici Hokkigai, calitate super-premium – 1 kg, ClearWater”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *