Stoc Epuizat

Sos indonezian Bumbu Rendang, 100 g

12,90 lei

Stoc epuizat

Descriere

Rendang este un preparat traditional din zona de vest a Insulei Sumatra, gatit din carne si organe de vita, cu sos Rendang, un sos aromat, preparat dupa o reteta locala. Este una dintre cele mai populare si indragite mancaruri ale Indoneziei, fiind prezenta in majoritatea restaurantelor indoneziene, dar si in Malaezia sau Singapore. Rendang a fost votata in 2017 ca fiind cea mai gustoasa mancare din lume in topul  CNN’s world 50 best food.

Mod de preparare: intr-o tigaie incinsa se toarna lapte de cocos, se aduce la fierbere la foc mediu, se adauga sosul-pasta Rendang impreuna cu carnea (si eventual organele – ficat, rinichi, limba) taiate cuburi. Se fierbe acoperit la foc mic, pana cand carnea este aproape patrunsa (cca 1 ora in functie de textura carnii). Se adauga cartofi taiati cuburi (sau felii), se fierbe in continuare acoperit pana cand carnea si cartofii sunt fierte. Se descopera si se lasa pe foc pana cand sosul este absorbit de carne.

Ingrediente: chili, galangal, usturoi, ceapa, pupa de nuca de cocos, nuci kemiri, pasta de creveti, ierburi aromatice, condimente.

Continutul unui plic asigura prepararea a cca 500-600 g de sos, in functie de consistenta dorita.

Dupa ce a fost deschis, plicul se pastreaza in frigider daca nu a fost consumat integral.

Contine aditivi si conservanti alimentari. Alergeni: făină de grâu, nuci, creveți.

Informații suplimentare

Greutate 0,1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sos indonezian Bumbu Rendang, 100 g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *