Descriere
Este un sos specific pentru bucataria cantoneza, preparat din lamai si prune, dedicat preparatului Pui caramelizat cu sos de lamaie.
Recomandari de preparare (2 portii)
Ingrediente: 150 g de piept de pui dezosat si taiat in fasii, 2 linguri de amidon, 1 plic de sos instant pentru pui si lamaie. 1 ou, sare
- fasiile de pui se trec prin ou, faina si se prajesc in baie de ulei pana devin aurii
- se incinge in tigaie o lingura de ulei, se adauga continutul plicului, si se da intr-un clocot, se adauga fasiile de pui prajit, se amesteca bine si se prajeste 1-2 minute stri-fry cat sa se carmalizeze bucatile de carne.
Contine: apa, zahar, sirop de porumb, suc concentrat de lamaie, prune sarate, otet de orez, amidon modificat genetic, sare, condimente, turmeric, aditivi si conservanti alimentari
Alergeni: gluten, soia
Recenzii
Nu există recenzii până acum.