Descriere

Acest sos, specific provinciei Sichuan, este unul dintre cele mai populare sosuri consumate cu taieteii chinezesti. Este pregatit din chili rosu, legume, creveti si boabe de soia.

Pregatire (cantitati pentru o portie): 125 ml de apa se amesteca cu 3 linguri de sos, se aduce la fierbere si se toarna peste pastele fierte in prealabil. Se pot adauga si alte legume si carne, dupa preferinte. Sosul se preteaza la toate tipurile de paste fainoase.

Ingrediente: pasta de soia fermentata, ulei de soia, sos de soia, chili rosu, pasta de alune, ceapa, creveti uscati, usturoi, apa, zahar, sare, conservanti alimentari.

Alergeni: soia, fructe de mare, alune.

Produs in China

 

 

Informații suplimentare

Greutate 0,7 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „*Sos Sichuan picant pentru noodles, stir-fry, premium, 368 g, Lee Kum Kee”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *