În Stoc

Otet rosu din orez pentru coltunasi Dim Sum, Chongqing, 480 ml

22,90 lei

SKU: 1742 Categorie: Etichetă:

Descriere

Folosit de cca. 3.000 ani în China, se obţine prin fermentarea orezului cu drojdie şi prin adaosul de bacterii speciale.

Otetul rosu este considerat un digestiv şi este ingredientul cheie în prepararea  dressing-ului pentru dim sum, salate, legume trase la tigaie, preparate cu carne (pui, porc, vită, peşte) dulce-acrişoară sau chiar dressing-uri pentru salate de fructe (având o aromă blândă, nu lasă în urmă un gust sărat). Are un gust intens, usor afumat, este mai puțin acid.

Provenienta: China

 

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Otet rosu din orez pentru coltunasi Dim Sum, Chongqing, 480 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *